SKV Oostakker nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2018-17 via webbrowser

SKVO Nieuwsbrief

WOORDJE VAN HET BESTUUR

Beste,

Het seizoen 2018-2019 zit er na het weekend al weer op. Net als alle andere jaren hebben we een interessante voetbaljaargang mogen meemaken waar opnieuw heel wat beweging was te zien in de clubwerking. Iedereen van klein tot groot heeft het beste van zichzelf gegeven zowel op als naast het veld.

We nemen nu eventjes rust maar uw bestuur is uiteraard al weer volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Hoopvol kijken we uit naar ... de aanvang van de lang beloofde instrastructuurwerken. We duimen om jullie heel spoedig een concrete timing te mogen bekendmaken. Verderop in deze nieuwsbrief onder andere demotraining onderbouw, afsluiter U6 enz.

We wensen u veel leesplezier!

SKVO IN ROUW

Met diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Linda Scheirlinck op 23 april.

Linda heeft verschillende jaren de kantine uitgebaat met Eddy en Tamara in de vroegere accommodatie gelegen aan de Eikstraat. Ze was tevens een hevige supporter van SKVO!

In onze herinnering zal zij voortleven als een vriendelijk en beminnelijk persoon. Bewonderenswaardig was haar strijd en haar kracht tijdens haar ziekte.

We leven intens met Eddy, Tamara, Kenneth, Nick en Milan mee en wensen de familie veel kracht toe in deze droevige tijd.

KDD

INSCHRIJVINGS- EN PASDAGEN SEIZOEN 2018-2019

Volgende week woensdag tot en met vrijdag (2-3-4 mei) telkens van 18.00 tot 20.00 uur zijn er inschrijvingsdagen voor volgend seizoen.

Vergeet niet om de formulieren die zijn toegestuurd af te drukken, in te vullen en mee te brengen!

DEMOTRAINING ONDERBOUW

Woensdag jongstlede werd - in kader van de ´Elk Talent Telt´ bijscholingen - bij onze U7A een demotraining Onderbouw gegeven. Deze stond onder leiding van een techniektrainer die verbonden is aan KAA Gent. Onmiddellijk er na gaf Wim Tafte (TVJO Clubsamenwerking KAA Gent) een toelichting over het opstellen van een training zoals het gevraagd wordt op KAAG. Acht clubtrainers en 3 kandidaat-trainers namen deel.

AFSLUITER U6

Afgelopen woensdag (25/4) namen de allerkleinste voetballers afscheid van het seizoen 2017-2018. Ze deden dit aan de hand van een wedstrijdje tussen de trainers, ouders en spelertjes.

UPDATE ACCOMMODATIE

Op maandag 23 april informeerde Oostakkers raadslid Carl De Decker tijdens de gemeenteraad naar een stand van zaken betreffende de start van werkzaamheden op de SKVO accommodatie. Het antwoord kan u nalezen door de link aan te klikken

Lees meer ...

ONZE ZONDAGSRESERVEN: EKSAARDE BIJT IN HET STOF

Vorige week werd met 5-4 verloren op het veld van S.K. Wichelen, de 2de in de stand. Onze zondagsreserven konden dus maar beter aanknopen met een overwinning om hun 5de plaats te heroveren.
Hiervoor moesten onze jongens thuis aan de bak tegen F.C. Eksaarde. Concurrent Tenstar Melle ging op bezoek bij de 3de in de stand, S.K. Lochristi.

Bij Oostakker ontbraken Martial Van Den Bossche, Enzo De La Rivière, Wesley Ysewyn, Christophe De Bock en Wouter Vermeersch. Nico Van Loo, Steve Stevens en Pieter-Jan Bonnaerens keerden terug in de ploeg.

De wedstrijd ging van start onder een stralende zon en het was Oostakker die het betere voetbal bracht. Na lang aandringen van SKVO viel de 1-0, dit na een prachtige collectieve actie waarin duidelijk de hand van trainer Sebastien Theuninck te zien was. De bal kwam centraal bij Jordy Maesschalck - die zijn technische klasse etaleerde - en rechts Sander Parmentier bereikte met een heerlijke pass. Sander bracht de bal perfect voor doel en Nico Van Loo diende enkel nog binnen te lopen aan de 2de paal. Er volgenden nog kansen voor Oostakker via Sander Parmentier, Kevin Mutz en Jordy Maesschalck (paal), maar de 2-0 bleef uit. Ook aan de kant van F.C. Eksaarde vielen enkele uitstekende kansen de noteren maar gelegenheidsdoelman Enzo Bonheure hield zijn netten schoon met enkele prima reddingen.

De 2de helft werd op gang gefloten en opnieuw was SKVO de betere ploeg. Dit resulteerde echter in weinig open kansen. Toch viel diep in de 2de helf de 2-0 te noteren na een punter in de grote rechthoek van Kevin Mutz. Na 90 minuten spelen floot de scheidrechter de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Ondanks de 3 punten blijven onze zondagsreserven (met een match minder) steken op een 6de plaats na een overwinning van Tenstar Melle op S.K. Lochristi. Zondag sluiten onze zondagsreserven het seizoen af met een wedstrijd tegen FCDKG Beervelde.

SKV Oostakker zette echter nu al het feest in en genoot van een heerlijke barbecue met de nodige bijhorende verfrissingen.

Uw verslaggever ter plaatse, “BONO”.

DATA OM TE ONTHOUDEN

2-3-4 mei 2018 (telkens 18u-20u) : Inschrijvings- en pasdagen seizoen 2018-2019

IEDEREEN REDACTEUR EN FOTOGRAAF?

Warme oproep aan iedereen:

Heeft u nieuws of foto’s over jouw ploeg, interessante weetjes het delen waard, een kort verslagje van een teambuilding? Een actie, grappige uitspraak van een speler, een ludieke voetbalsituatie, een ander leuk SKVO-weetje? Stuur alles door naar info@skvo.be en wij reserveren een plaatsje in de volgende e-brief!

Wij geven u wekelijks de laatste nieuwsfeiten die zeker de moeite waard zijn !

JAKO

© 2019 SKV Oostakker | Gegevensbescherming | Uitschrijven

Column count doesn't match value count at row 1