SKV Oostakker - Terreinen


SKV Oostakker speelt vanaf het seizoen 2018-2019 al zijn competitiewedstrijden op zijn vernieuwde kunstgrasterreinen. Alle wedstrijden van de Senioren- en jeugdploegen worden gespeeld op de terreinen gelegen aan de EDUGO scholengroep / EDUGO Arena in de Sint-Jozefstraat 13 te Oostakker.

De terreinen zijn voorzien van een ruime parking. Klik op deze routeplanner van De Lijn om met het openbaar vervoer tot aan het SKVO-complex te komen. Gebruik de onderstaande plannetjes om een routebeschrijving via Google Maps aan te maken.


   


Terreinen SKVO :Jeugd & Senioren
Locatie :Sint-Jozefstraat 13
9041 Oostakker
Telefoon: 09/251 55 45
Specificaties :Verschillende wedstrijdvelden beschikbaar op kunstgras sinds augustus 2018. Aangepast schoeisel voor kunstgras is noodzakelijk, metalen noppen zijn totaal niet toegelaten! Tevens is roken en het gebruik van kauwgom absoluut verboden op het grasveld. We verzoeken iedereen om afval in de voorziene vuilbakken achter te laten en niet rond te laten slingeren in het vernieuwe complex. Leeggoed hoort ook in de kantine en niet langs de terreinen!

Gelieve te parkeren op de ruime parking van de EDUGO Arena. We verzoeken iedereen om NIET voor de ingang van S.K.V. Oostakker de wagen te stationeren. Ook niet om iemand af te zetten of op te halen. Wij houden het graag voor iedereen veilig: voor elk kind, bezoekers, leden en supporters!

Plan :
Grotere kaart weergeven

Laatste SKVO nieuwsberichten

Jeugd- en amateurcompetities definitief stopgezet
Afgelasting SKVO tornooi 2020
Uitstel van competitie & paastornooien
Algemene afgelasting wedstrijden en trainingen t/m. 3 april
Uitstel eetfestijn van 28/03/2020

Belangrijke info

Wegbeschrijvingen naar onze terreinen
Activiteiten van onze club
Onze jeugd pagina's
Afgelastingen competitie KBVB
Onze sponsors 2019-2020
Privacy & gegevensbescherming

Contacteer ons

SKVO contactformulier

SKV Oostakker
Sint-Jozefstraat 13
9041 Oostakker

Website powered by Rack66
© SKV Oostakker 2010-2020